Panel Hospitality - Property Management

Η Panel Hospitality - Property Management είναι το νέο τμήμα της εταιρείας που ειδικεύεται στη διαχείριση ακινήτων bnb και ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης γενικότερα. Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, κατοικιών και βιλών με ένα κοινό στόχο: Τη μακροπρόθεσμη δημιουργία αξίας. Αξιοποιούμε τη συλλογική μας εμπειρία και τεχνογνωσία άνω των 20 ετών στον απαιτητικό τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων για να προσφέρουμε απλές και αποτελεσματικές λύσεις σε ιδιοκτήτες που αναζητούν τη μέγιστη απόδοση για το ακίνητο τους.

Περισσότερα

Panel Hospitality - Property Management

Διαχείριση Starter

Εισαγωγική υπηρεσία διαχείρισης bnb και ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης για ιδιοκτήτες που θέλουν να ξεκινήσουν να αξιοποιούν τo ακίνητο τους. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι νέοι στον κόσμο της διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και χρειάζονται μια επαγγελματική λύση για να δουν το ακίνητο τους να αρχίσει να αποδίδει.


Διαχείριση Advanced
Advanced υπηρεσία διαχείρισης στα πρότυπα ενός ξενοδοχείου για μέγιστη απόδοση. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που έχουν προηγούμενη εμπειρία με βραχυχρόνιες μισθώσεις και είναι έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο. Με απλά λόγια, φανταστείτε έναν όμιλο ξενοδοχείων να διαχειρίζεται το ακίνητο σας.  Πέρα από τις βασικές υπηρεσίες του starter, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα λογισμικά για την καταχώρηση του ακινήτου σε πολλαπλές πλατφόρμες κρατήσεων, καθώς και τη δημιουργία απευθείας καναλιού online κρατήσεων. Το ακίνητο σας αποκτά τη μέγιστη προβολή, καθώς και πρόσβαση σε κεντρικό σύστημα κρατήσεων με χιλιάδες συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία και εταιρείες. Με την υπηρεσία advanced διαχειριζόμαστε το ακίνητο σας όπως διαχειριζόμαστε τα ξενοδοχεία μας: στο μάξιμουμ.


Διαχείριση Branded
Είτε το θέλουμε είτε όχι, η προσφορά ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι τόσο μεγάλη που το ακίνητο έχει γίνει πλέον προϊόν. Η καταχώριση σε πλατφόρμες πολλές φορές δεν είναι αρκετή και απαιτείται μια περαιτέρω διαφοροποίηση για να έχει το ακίνητο μια δίκαιη θέση μάχης στην υπερανταγωνισιτκή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων.  Ανάλογα με την αγορά και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το ακίνητο σας εντάσσεται σε ένα από τα hotel brands της Panel Hospitality και λειτουργεί με σκοπό την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Ιδανικό για ιδιοκτήτες που χτίζουν καινούργιο ακίνητο ή θέλουν να ανακαινίσουν ένα υφιστάμενο. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που βλέπουν το ακίνητο τους καθαρά ως επένδυση.


Διαχείριση Custom
Εξειδικευμένες λύσεις για ιδιοκτήτες περισσότερων του ενός ακινήτων ή ιδιοκτήτες μοναδικών ακινήτων που απαιτούν ειδική προσέγγιση.

Our Brands

Hotelo Hotelo LV Bemyguest Bemyguest Comfort Olympian Greco classic Greco Budget