Όραμα, Αποστολή
& Αξίες

Όλοι εμείς στην Panel ακολουθούμε πιστά και λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το όραμα, την αποστολή και τις αξίες μας. Για εμάς αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την επιτευξή των στόχων μας και τη δημιουργία αξίας για την ίδια την εταιρία, αλλά και για όλους τους τωρινούς και μελλοντικούς πελάτες και συνεργάτες μας.

vision ~ mission ~ values

Panel [ ορισμός ]

Το μέρος ενός μηχανήματος ή συστήματος που περιλαμβάνει τα στοιχεία ελέγχου του.

Όραμα

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου τα ξενοδοχεία λειτουργούν αυτοτελώς, οι ξενοδόχοι στοχεύουν στην ουσία της φιλοξενίας και όλα τα υπόλοιπα γίνονται δυνατά μέσω της Panel.

Αποστολή

Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε ακράδαντα στη διάκριση μεταξύ ιδιοκτησίας ξενοδοχείου, brand και διαχείρισης. Όντας ιδιοκτήτες και διαχειριστές ξενοδοχείων οι ίδιοι, νιώθουμε απόλυτα τι σημαίνει να είναι κανείς ολοκληρωμένος και επιτυχημένος ξενοδόχος στις μέρες μας. Είναι κάθε άλλο παρά απλό. Η αποστολή της Panel είναι να προσφέρει ξεκάθαρες και συνολικές λύσεις που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενης πλευράς στη σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Αυτό το επιτυγχάνουμε με τη συγκέντρωση όλων των σημαντικών διαχειριστικών, διοικητικών, οικονομικών και νομικών διαδικασιών, με την αποκέντρωση και τον εξορθολογισμό των καθημερινών λειτουργιών, με τη χρήση τεχνολογιών υψηλού επιπέδου και με την πρόσληψη επιδέξιων ανθρώπων. Όλα αυτά από ένα Panel. Εστιάζοντας σε καθέναν από αυτούς τους τρεις ακρογωνιαίους λίθους (ιδιοκτησία ξενοδοχείων, brand και διαχείριση) ξεχωριστά και διεξοδικά, συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, επενδυτές, εταιρείες διαχείρισης, ανάπτυξης και τεχνολογίας, κάθε μεγέθους, με τρεις απόλυτους στόχους:

  • Μακροπρόθεσμη Δημιουργία Αξίας Ξενοδοχειακού Ακινήτου
  • Εξορθολογισμός και Αυτοματοποίηση Λειτουργιών
  • Οικονομική, Περιβαλλοντική και Κοινωνική Αειφορία

Αξίες

Τεχνογνωσία.

Στη φιλοσοφία μας, η ξενοδοχειακή επιχείρηση αφορούσε, αφορά και πάντα θα αφορά τους ανθρώπους.

Μια σύνθετη ενορχήστρωση αρχιτεκτονικής, τοποθεσίας, φυσικού περιβάλλοντος, ανθρώπων, συναισθημάτων και συστημάτων που δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε κουτιά ή να αντικατασταθούν από μια εφαρμογή.

Η νούμερο ένα αξία μας είναι να προσφέρουμε τεχνογνωσία (δηλαδή hospitality savvy) που αντέχει στο χρόνο και καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών.

01

IQ υποστηριζόμενο από EQ.

Είμαστε μια ξενοδοχειακή εταιρεία που εστιάζει στους αριθμούς και μας αρέσει να κάνουμε σχέδια βασισμένα σε τύπους και προγράμματα.

Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι ακολουθούμε και υποστηρίζουμε τους στόχους μας με EQ.

02

Άριστη Εξυπηρέτηση.

Στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας 24/7 όλο το χρόνο, προσεγγίζουμε κάθε ενδιαφερόμενο με υψηλή την αίσθηση του καθήκοντος μας.

03

Αποτελεσματικότητα & Υπευθυνότητα.

Αγαπάμε τις ιδέες, αλλά αγαπάμε περισσότερο την υλοποίησή τους. Αναλαμβάνουμε ευθύνη για τα αποτελέσματα

04

Ειλικρίνεια και Διαφάνεια.

Συνεργαζόμαστε με ειλικρίνεια με τους ιδιοκτήτες, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες μας. Κάθε ενδιαφερόμενος είναι διαφορετικός και έχει ξεχωριστούς στόχους. Αυτό αντιμετωπίζεται με σεβασμό και διαφάνεια.

05

Τεχνολογία.

Υποστηρίζουμε ένθερμα τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στη σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση. Χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, επιλέγουμε τρόπους και εργαλεία που λειτουργούν ανάλογα με την ξενοδοχειακή επιχείρηση και τον εκάστοτε πελάτη μας.

06

Our Brands

Hotelo Hotelo LV Bemyguest Bemyguest Comfort Olympian Greco classic Greco Budget