Τα Νέα μας

Δείτε εδώ όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις της εταιρίας μας σχετικά με τις υπηρεσίες και τις συνεργασίες μας.

news ~ announcements

Break-Even Analysis: Τι είναι και που χρησιμεύει;

06 / 02 / 2023

Break-Even Analysis: Τι είναι και που χρησιμεύει;

Ενόψει της σεζόν 2023, με τον πληθωρισμό να καλπάζει, τις τιμές ενέργειας και τα επιτόκια σε ιστορικά υψηλά επίπεδα και το εργασιακό θέμα να ταλανίζει τους απανταχού ξενοδόχους, είναι must για έναν ιδιοκτήτη, γενικό διευθυντή ή revenue manager να γνωρίζει το Break Even Point του ξενοδοχείου του. Ποια είναι δηλαδή η πληρότητα και η μέση τιμή που πρέπει να πετύχει το ξενοδοχείο για να φτάσει στο “κατώφλι της κερδοφορίας”;

Στο παρακάτω άρθρο θα μάθετε τους ορισμούς του Break-Even Analysis, πώς αυτό υπολογίζεται στην περίπτωση ενός ξενοδοχείου και πώς θα το εφαρμόσετε στη στρατηγική revenue management του δικού σας ξενοδοχείου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

31 / 01 / 2023

RevPAR vs ADR: Ποια είναι η διαφορά;

Η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ RevPAR και ADR είναι το κλειδί για την καλύτερη ανάλυση των Καίριων Δεικτών Απόδοσης, γνωστών και ως KPIs. Αυτοί οι δύο KPIs είναι σημαντικοί δείκτες απόδοσης, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τους ξενοδόχους να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτιστοποίηση των στρατηγικών revenue management.

Ενώ το RevPAR και το ADR είναι παρόμοια, χρησιμοποιούνται με διαφορετικό τρόπο. Το RevPAR, το οποίο σημαίνει "έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο", δείχνει πόσο επιτυχημένο ήταν το ξενοδοχείο σας στο να γεμίζει τα δωμάτια του, ενώ το ADR δείχνει πόσο επιτυχημένο ήταν το ξενοδοχείο σας στη μεγιστοποίηση των τιμών των δωματίων.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε με λεπτομέρεια στο τι είναι αυτές οι δύο μετρήσεις και πώς χρησιμοποιούνται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RevPAR vs ADR: Ποια είναι η διαφορά;

Panel Hospitality - Property Management

23 / 12 / 2022

Panel Hospitality - Property Management

Η Panel Hospitality - Property Management είναι το νέο τμήμα της εταιρείας που ειδικεύεται στη διαχείριση ακινήτων bnb και ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης γενικότερα. Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, κατοικιών και βιλών με ένα κοινό στόχο: Τη μακροπρόθεσμη δημιουργία αξίας. Αξιοποιούμε τη συλλογική μας εμπειρία και τεχνογνωσία άνω των 20 ετών στον απαιτητικό τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων για να προσφέρουμε απλές και αποτελεσματικές λύσεις σε ιδιοκτήτες που αναζητούν τη μέγιστη απόδοση για το ακίνητο τους.

Περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

13 / 12 / 2022

How different is the hospitality industry in Greece?

This week we would like to introduce to you a young and pragmatic entrepreneur – Panagiotis Noulas. After completing two internships in Berlin and Cape Town, Panos graduated in 2018 in Amsterdam. Followed by the completion of his studies, this Greek alumnus chose to complete the mandatory military training which is required by his country.

More

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
How different is the hospitality industry in Greece?

Our Brands

Hotelo Hotelo LV Bemyguest Bemyguest Comfort Olympian Greco classic Greco Budget